www.termintechnischekontrolle.be Zurück zur Startseite

KM - Keuringsbureau Motorvoertuigen nv

Zandvoordestraat 442 A
8400 Oostende

Telefon: 059 25 55 55
Fax: 059 55 27 80

E-mail: autokeuring@km.be
Webseite: http://www.km.be

Klicken Sie hier zur Terminvereinbarung

8480 Ichtegem

Autokeuring KM Ichtegem (27)

Arthur Coussensstraat 75

Telefon: 059 25 55 55 - Fax: 051 58 86 07

Volgende keuringen kunnen wij u op afspraak aanbieden:

- Keuring voor verkoop
- Periodieke keuringen (alle voertuigen)

Wegbeschrijving

U bereikt dit station:

  • Vanaf de N33 Oostende - Torhout : de N33 volgen tot aan de verkeerslichten aan het kruispunt ‘De Engel’ te Ichtegem. Afslaan richting Ichtegem. De weg volgen tot aan de kerk van Ichtegem. Vanaf de kerk de richting Kortemark volgen. Hier begint de A. Coussensstraat. Het keuringsstation bevindt zich net buiten de dorpskom, links van de weg.

  • Vanaf de A17 - E403: afrit Lichtervelde nemen. De weg in de richting Torhout-Lichtervelde volgen tot aan het rondpunt. Hier rechts afslaan en de N32 richting Brugge-Torhout volgen tot in Torhout. Aan de derde lichten links afslaan de N33 op en de richting Oostende-Gistel volgen. Voorbij het kasteel Wijnendale de eerste straat links nemen. Dit is de N363 richting Beerst-Diksmuide. Aan het derde kruispunt rechts afslaan, richting Ichtegem. Dit is de A. Coussensstraat. Het keuringsstation bevindt zich ongeveer 1km in de straat.

  • Vanuit Zedelgem - Loppem: de N32 volgen richting Torhout tot aan de verkeerslichten van het kruispunt ‘Zuidwege’. Afslaan richting Aartrijke en de weg volgen tot aan de kerk. Hier de richting Eernegem volgen. Net buiten de dorpskom van Aartijke links afslaan richting Ichtegem. De weg rechtdoor volgen, via de verkeerslichten aan het kruispunt ‘De Engel’ tot aan de kerk van Ichtegem. Vanaf de kerk richting Kortemark volgen. Hier begint de A. Coussensstraat. Het keuringsstation bevindt zich net buiten de dorpskom, links van de weg.

© Visible