www.termintechnischekontrolle.be Zurück zur Startseite

KM - Keuringsbureau Motorvoertuigen nv

Zandvoordestraat 442 A
8400 Oostende

Telefon: 059 25 55 55
Fax: 059 55 27 80

E-mail: autokeuring@km.be
Webseite: http://www.km.be

Klicken Sie hier zur Terminvereinbarung

8900 Ieper

Autokeuring KM Ieper (25)

Rozendaalstraat 26

Telefon: 059 25 55 55 - Fax: 057 22 02 11

Volgende keuringen kunnen wij u op afspraak aanbieden:

- Keuring voor verkoop
- Periodieke keuringen (alle voertuigen)
- Keuring na ongeval en/of verlaging

Wegbeschrijving

U bereikt dit station:

  • Vanuit Ieper centrum: De richting industriepark 'Ieperleekanaal Noord' volgen tot aan de verkeerslichten ter hoogte van FLV (Flanders Language Valley). Daar rechtdoor, dan de eerste straat links en vervolgens de eerste straat rechts. De inrijlaan van het keuringsstation bevindt zich op 500 m rechts van de weg.

  • Vanaf de A19: Neem de laatste afrit van de A19 richting Ieper. Volg de Noorderring richting industriepark 'Ieperleekanaal Noord' tot aan de verkeerslichten ter hoogte van FLV (Flanders Language Valley). Daar rechts afslaan, dan de eerste straat links en vervolgens de eerste straat rechts. De inrijlaan van het keuringsstation bevindt zich op 500 m rechts van de weg.

  • Vanuit de richting Veurne – Diksmuide - Poperinge: de Noorderring volgen richting industriepark 'Ieperleekanaal Noord' tot aan de verkeerslichten ter hoogte van FLV (Flanders Language Valley). Daar links afslaan, dan de eerste straat links en vervolgens de eerste straat rechts. De inrijlaan van het keuringsstation bevindt zich op 500 m rechts van de weg.

© Visible