www.termintechnischekontrolle.be Zurück zur Startseite

KM - Keuringsbureau Motorvoertuigen nv

Zandvoordestraat 442 A
8400 Oostende

Telefon: 059 25 55 55
Fax: 059 55 27 80

E-mail: autokeuring@km.be
Webseite: http://www.km.be

Klicken Sie hier zur Terminvereinbarung

8800 Roeselare

Autokeuring KM Roeselare (24)

Roelensbeekstraat 2

Telefon: 059 25 55 55 - Fax: 051 26 38 81

Volgende keuringen kunnen wij u op afspraak aanbieden:

- Keuring voor verkoop
- Periodieke keuringen (alle voertuigen)

Wegbeschrijving

U bereikt dit station:

  • Vanuit Roeselare centrum: vanaf het spoorwegstation te Roeselare de Beversesteenweg volgen. De Beversesteenweg bereikt men door onder de tweede viaduct rechts af te slaan en onmiddellijk daarna de weg links mee te volgen. Aan het eerste rondpunt rechtdoor de Beversesteenweg blijven volgen. Aan de rotonde in het centrum van Beveren rechtdoor. Het keuringsstation is gelegen aan het volgende rondpunt.

  • Vanaf de A17 - E403:  afrit nr. 8 Roeselare-Beveren nemen. De richting Beveren volgen. Dit is een weg met vier rijstroken. Aan de eerste verkeerslichten links afslaan. De weg volgen tot aan het rondpunt. Het keuringsstation is zichtbaar vanaf het rondpunt.

  • Vanuit de richting Tielt: de N35 volgen richting Roeselare. Aan de verkeerslichten, naast de ‘Bergmolen’ rechtdoor. De richting Beveren blijven volgen. Dit is een weg met vier rijstroken. Aan de eerste verkeerslichten voorbij de brug over de E403 linksaf. De weg volgen tot aan het rondpunt. Het keuringsstation is zichtbaar vanaf het rondpunt.

© Visible